zwembad afdekzeil

Zwembad afdekzeil 

We Bring Safety


Automatische veiligheidsrolluiken

 

Geschikt voor ieder zwembad

Het rolluik kan ingebouwd worden in nieuwe, alsook bestaande zwembaden. De installatie kan gebeuren op één dag, zonder dat het zwembad moet worden leeggelaten en zonder dat er doorboringen moeten gebeuren in de dichting van het zwembad.

 

Besparingen, comfort & veiligheid

Door gebruik te maken van de solarlamellen zal dit de verwarmingkosten reduceren tot 80%. De speciale zonnecollectoren geven het zonlicht rechtstreeks af aan het water. Naast het veiligheidsaspect zal de afdekking ook een belangrijke rol spelen in het onderhoud van uw zwembad. Takjes en bladeren worden uit het zwembad geweerd waardoor de onderhoudskosten sterk verminderen.

 

De waterdichte buismotor

De motor werd ontwikkeld om gemonteerd te worden in de as van het rolluik. Hierbij is een aparte motorput overbodig. Er is dan ook geen risico van waterdoorsijpeling via de as meer mogelijk.

 

Lamellen

De lamellen bestaan uit PVC of POLYCARBONAAT profielen met gesloten kamers, deze hebben een zeer groot draagvermogen. De solarlamellen zijn voorzien van een stijve , sterke gesloten scharnierpunt waardoor de indringing van vuil en algenvorming sterk tegen gewerkt wordt.

 

What We Offer

 

Hydrocover levert reeds 10 jaar kwalitatieve zwembadrolluiken. We beschikken over een eigen plaatsingdienst en een eigen dienst na verkoop.

zwembad afdekzeil

DUURZAAMHEID

 

Alle materialen worden vervaardigd in het duurzame RVS (inox). De motor werd ontwikkeld om gemonteerd te worden in de as van het rolluik. Hierbij is een aparte motor put overbodig.

 

 

 

 

VEILIGHEID

 

De lamellen hebben een groot drijfvermogen die kind en dier kunnen opvangen.

 

 

 

zwembad afdekzeil
zwembad afdekzeil

BESPARING & COMFORT

 

Door gebruik te maken van de solar lamellen zal dit de verwarmingskosten sterk réduceren.         De speciale solar lamellen geven het onlicht rechtstreeks af aan het water.

 

 

 

 

Systemen : 

zwembad afdekzeil
zwembad afdekzeil
zwembad afdekzeil

INBOUW MET INHANG CONSOLES Dit systeem kan zowel bij bestaande als nieuwe zwembaden worden gebruikt . De installatie van het rolluik neemt slechts 1 dag in beslag.

De bovenkant van het rolluik kan worden afgewerkt met een houten rooster, ondersteund door een inox koker.

Afhankelijk van het waterpeil kan de inox rooster gelijk of verhoogd geplaatst worden.

Door gebruik te maken van inhangconsoles kan dit systeem in het zwembad geplaatst worden zonder doorboringen in de liner.

INBOUW "PLAGE STRUCTUUR"Dit systeem laat toe om uw zwembad op een esthetische manier af te werken. Enerzijds kan de boorddal rondom doorlopen in hetzelfde materiaal zonder niveau verschil , anderzijds lijkt het
zwembad visueel 1 m groter door de rolluikbak onder het waterniveau te plaatsen.
Dit plage-rolluik wordt voornamelijk gekozen bij nieuwe zwembaden omwille van de bouwtechnische  voorzieningen die moeten worden genomen om de voedingskabel weg te werken.

OPBOUW ROLLUIK Dit systeem kan zowel bij bestaande zwembaden als nieuwe zwembaden worden gebruikt.
De installatie neemt slechts 1 dag in beslag.
Het rolluik bestaat uit een oersterke structuur volledig uit inox opgebouwd ! Dit is uw
levenslange garantie op een zorgeloos gebruik van het systeem zonder corrosie. Aluminium
structuren zijn echter uit den boze.
Omkasting in tropisch hardhout klasse I

Referenties :